SZC logo

Siófoki Szakképzési Centrum

OM kód: 203050/006 | 8640 Fonyód, Béke u. 1.

Intézmény logo

Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. jún. 12.


Siófoki Szakképzési Centrum

    Köszöntöttük kiválóságainkat

    Hagyománnyá vált a Siófoki Szakképzési Centrumban, hogy a tanév végén megjutalmazzuk a kimagasló eredményt elérő, valamely területen a legjobban teljesítő diákokat és azokat az oktatókat, akik diákjaink sikereiért a legtöbbet tették az adott tanévben.

    Köszöntöttük kiválóságainkat
    Hagyománnyá vált a Siófoki Szakképzési Centrumban, hogy a tanév végén megjutalmazzuk a kimagasló eredményt elérő, valamely területen a legjobban teljesítő diákokat és azokat az oktatókat, akik diákjaink sikereiért a legtöbbet tették az adott tanévben. Kedden délelőtt a balatonvilágosi Tópart Hotelben Szamosi Lóránt kancellár és Horváth Péter főigazgató köszöntötte a vendégeket, a tagintézmények vezetőit, az elismerésben részesülő oktatókat és tanulókat. Kapitány Katinka 9/D osztályos tanulója furulyán játszott zeneműveket. Szavári Georgina 12/D osztályos tanuló József Attila versét szavalta.
    A Siófoki Szakképzési Centrum vezetése elismerő oklevelet adományozott Maksi Dávidnak, a Siófoki SZC Mathiász János Technikum és Gimnázium 13. évfolyamos tanulójának, Sinka Brigitta Kittinek, a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola, érettségire felkészítő osztályának végzős tanulójának, Pozsár Eszternek, a Siófoki SZC Baross Gábor Technikum és Szakképző Iskola 12/D osztályos diákjának, Várvizi Leilának, a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola 2/14. K osztályos tanulójának, Récsei Dórának, a Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium 13/BL osztályos pénzügyi-számviteli ügyintéző diákjának, Jezerniczky-Klinszki Anna Erzsébetnek, a Siófoki SZC Mathiász János Technikum és Gimnázium oktatójának, Pánticsné Varga Veronikának, a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola oktatójának, Horváth Szilviának, a Siófoki SZC Baross Gábor Technikum és Szakképző Iskola oktatójának, Balázs Józsefnek, a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola oktatójának, Sebők Évának, a Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium oktatójának.
    Kancellári elismerő oklevélben részesült Varge Yvette, a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola igazgató-helyettese, Récseiné Kovács Lívia, humánpolitikai referens a szakképzés szolgálatában végzett 25 éves kiemelkedő munkájáért. A Siófoki Szakképzési Centrum vezetése elismerő oklevelet adományozott Bodrogi Csaba főigazgató-helyettesnek, a szakképzésért végzett több évtizedes, kiemelkedő szakmai és vezetői munkájáért. 1984-ben kezdte pedagógus pályáját a marcali 522. sz. Decsi Imre Ipari Szakmunkásképző Intézetben, amely most a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola nevet viseli. Előbb az intézmény műszaki tanára, majd igazgatóhelyettese lett. 1995-től húsz éven igazgatóként irányította az iskolát.2015-től a Siófoki Szakképzési Centrum főigazgató-helyetteseként szolgálja a magyar, azon belül a Somogy vármegyei szakképzés ügyét.

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Idén is sokan voltak kíváncsiak ránk – Nyílt nap a Bacsákban

    Idén is sokan voltak kíváncsiak ránk – Nyílt nap a Bacsákban

    Október 14-én került sor a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola szokásos őszi nyílt napjai közül az elsőre.

    2024. okt. 14.


    Horváth László

    Megküzdöttünk a bajnokkal!

    Megküzdöttünk a bajnokkal!

    A Küzdj meg a bajnokkal! program keretében Fonyódra látogatott Siklósi Gergely, olimpiai arany- és ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok vívó, a Honvédség Sportszázadának hadnagya...

    2024. okt. 10.


    Horváth László

    Nyílt napok 2024

    Nyílt napok 2024

    Iskolánk nyílt napjainak időpontjai a következők...

    2024. okt. 8.


    Varga Yvette


    Partnereink

    SZC logo

    Siófoki Szakképzési Centrum


    Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola

    8640 Fonyód, Béke u. 1.

    Telefon: +36 85 361 510

    E-mail: bacsak@siofokiszc.hu

    OM azonosító: 203050/006


    2024Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola