SZC logo

Siófoki Szakképzési Centrum

OM kód: 203050/006 | 8640 Fonyód, Béke u. 1.

Intézmény logo

Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. jún. 12.


Siófoki Szakképzési Centrum

  Köszöntöttük kiválóságainkat

  Hagyománnyá vált a Siófoki Szakképzési Centrumban, hogy a tanév végén megjutalmazzuk a kimagasló eredményt elérő, valamely területen a legjobban teljesítő diákokat és azokat az oktatókat, akik diákjaink sikereiért a legtöbbet tették az adott tanévben.

  Köszöntöttük kiválóságainkat
  Hagyománnyá vált a Siófoki Szakképzési Centrumban, hogy a tanév végén megjutalmazzuk a kimagasló eredményt elérő, valamely területen a legjobban teljesítő diákokat és azokat az oktatókat, akik diákjaink sikereiért a legtöbbet tették az adott tanévben. Kedden délelőtt a balatonvilágosi Tópart Hotelben Szamosi Lóránt kancellár és Horváth Péter főigazgató köszöntötte a vendégeket, a tagintézmények vezetőit, az elismerésben részesülő oktatókat és tanulókat. Kapitány Katinka 9/D osztályos tanulója furulyán játszott zeneműveket. Szavári Georgina 12/D osztályos tanuló József Attila versét szavalta.
  A Siófoki Szakképzési Centrum vezetése elismerő oklevelet adományozott Maksi Dávidnak, a Siófoki SZC Mathiász János Technikum és Gimnázium 13. évfolyamos tanulójának, Sinka Brigitta Kittinek, a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola, érettségire felkészítő osztályának végzős tanulójának, Pozsár Eszternek, a Siófoki SZC Baross Gábor Technikum és Szakképző Iskola 12/D osztályos diákjának, Várvizi Leilának, a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola 2/14. K osztályos tanulójának, Récsei Dórának, a Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium 13/BL osztályos pénzügyi-számviteli ügyintéző diákjának, Jezerniczky-Klinszki Anna Erzsébetnek, a Siófoki SZC Mathiász János Technikum és Gimnázium oktatójának, Pánticsné Varga Veronikának, a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola oktatójának, Horváth Szilviának, a Siófoki SZC Baross Gábor Technikum és Szakképző Iskola oktatójának, Balázs Józsefnek, a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola oktatójának, Sebők Évának, a Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium oktatójának.
  Kancellári elismerő oklevélben részesült Varge Yvette, a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola igazgató-helyettese, Récseiné Kovács Lívia, humánpolitikai referens a szakképzés szolgálatában végzett 25 éves kiemelkedő munkájáért. A Siófoki Szakképzési Centrum vezetése elismerő oklevelet adományozott Bodrogi Csaba főigazgató-helyettesnek, a szakképzésért végzett több évtizedes, kiemelkedő szakmai és vezetői munkájáért. 1984-ben kezdte pedagógus pályáját a marcali 522. sz. Decsi Imre Ipari Szakmunkásképző Intézetben, amely most a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola nevet viseli. Előbb az intézmény műszaki tanára, majd igazgatóhelyettese lett. 1995-től húsz éven igazgatóként irányította az iskolát.2015-től a Siófoki Szakképzési Centrum főigazgató-helyetteseként szolgálja a magyar, azon belül a Somogy vármegyei szakképzés ügyét.

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Szeptemberben induló ingyenes szakmai képzéseink

  Szeptemberben induló ingyenes szakmai képzéseink

  Már regisztrálhatnak 2024. szeptemberében induló ingyenes szakmai képzéseinkre és érettségi vizsgára felkészítő kurzusainkra!

  2024. jún. 25.


  Siófoki Szakképzési Centrum

  Tanévzáró 2024

  Tanévzáró 2024

  Elbúcsúztattuk a 2023/24-es tanévet.

  2024. jún. 14.


  Varga Yvette

  A trianoni békére emlékezünk...

  A trianoni békére emlékezünk...

  Száznégy éve, 1920. június 4-én írta alá a magyar delegáció az első világháborút lezáró békeokmányt.

  2024. jún. 4.


  Fogel Tibor


  Partnereink

  SZC logo

  Siófoki Szakképzési Centrum


  Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola

  8640 Fonyód, Béke u. 1.

  Telefon: +36 85 361 510

  E-mail: bacsak@siofokiszc.hu

  OM azonosító: 203050/006


  2024Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola